hoe ik werk

Annelies den Besten

industrieel ontwerper

faculteit Industrieel Ontwerpen
Technische Universiteit Delft

 annelies den besten design
 vrolijke gebruiksvoorwerpen 


wat ik doe

Je bent op zoek naar een product dat je goed kunt verkopen, over langere tijd. Ik ook. Samen ontwerpen we vrolijke gebruiksvoorwerpen die fijn zijn om elke dag te gebruiken. Op een chique manier zou je kunnen zeggen: the aestethics of daily life. Ze zijn mooi op een subtiele manier, zo blijven ze betaalbaar. Daar word jij blij van en ik ook.

 

credits

Mijn huisstijl en het design van de site is ontworpen door Crisja Ran. De site is gebouwd door Anna Gogoman van Online Marketing Plus; Joep Luycx heeft me geadviseerd bij de tekst.

hoe ik werk

Ik luister heel goed naar je vraag: waar ben je naar op zoek? Hoe kan ik je daar het beste bij helpen? Ik stel me altijd de gebruiker voor: wat vindt die belangrijk? En ik kijk veel rond: in winkels, op beurzen, in tijdschriften, op het internet en op straat. Wat vinden mensen mooi en hoe komt dat? Zo doe ik ideeën op. Dan begint het in mijn hoofd te borrelen en te gisten en maak ik tekeningen en eenvoudige modellen. Samen kiezen we de beste.

 

De meeste producten, die je ziet op deze site, zijn ontworpen in samenwerking met andere ontwerpers. Ik heb onder andere samengewerkt met Ingrid Schuffelers, Mireille Spaas, Carina Knol, Martijn Wegman, Rik de Reuver, Fortu de Haas, Bas Kleingeld, Albert Nieuwenhuis, Sander van Oosterum, Esther Couwenberg, Joline Karelse en Peter van der Veer. Het is fijn om met andere ontwerpers samen een mooi product te maken.